You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en tatminkâr eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir örgüsı vardır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Dal kuruluşsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Projeye en akla yatkın Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sağlıklı rahat oluşturulan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın ve acil hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı yangın kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu dizi bazı modellerde alışılagelen kapı koluna analog. 

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın çıkış bapları her ahit akman, erişilebilir ve sağlıklı aydınlatılmış olmalıdır. Hassaten, bu kapıların hizmetı ve sistemli olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu yer yoklama edilmelidir. 

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve Yangın Kapısı Fiyatları gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk Yangın Kapısı RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page