En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Zirda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın veya acil hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en akla yatkın paha politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile esrarı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; karşı skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Tarafıcı malzeme yürekermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna yangın kapısı ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri yangın kapısı ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Bu doğrultuda ülke de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı düzen opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dal ile daha pıtrak kullanım esenlanabilir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları üzere Yangın Kapısı Fiyatları bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page